Nieuwsbrief jaarbijeenkomst september 2023

Vakgroep Restauratie te gast in ‘s-Hertogenbosch!

De hoofdstad van Noord-Brabant vormde dit jaar het decor van de jaarbijeenkomst van de Vakgroep Restauratie. De leden werden op deze eerste dag van september gastvrij ontvangen in ’s-Hertogenbosch, waar zij getrakteerd werden op Brabantse gezelligheid!

Ondanks de slechte weersvoorspellingen, er werden bij voorbaat al paraplu’s uitgedeeld, waren de weergoden ons goed gezind en bleef het bijna de hele dag droog. Heel fijn, want het programma speelde zich grotendeels buiten af.

De ochtend stond in het teken van varen over de Binnendieze en wandelen door de stad onder de bezielende leiding van de stadsgidsen van ‘Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch’. Na de lunch in Bolwerk Den Bosch stond de avontuurlijke klim op de Sint-Jan op het programma. Een unieke ervaring op bijna 50 meter hoogte. Niet alleen waren alle mooie detailleringen van de Sint-Jan van dichtbij te bewonderen, ook het uitzicht was adembenemend. Na een volle dag te hebben genoten, werd de dag afgesloten met een heerlijk diner in het monumentale Kasteel Maurick te Vught.

 

Organisatoren Dré van Dinther van Van Dinther Bouwbedrijf en Kees Raaijmakers van Nico de Bont hartelijk dank voor wederom een zeer geslaagde jaarbijeenkomst.

Veel succes gewenst aan de organisatoren van volgend jaar, Cuppens +zn aannemers en Van Tienen Aannemersbedrijf. De lat ligt hoog!

Vakgroep Restauratie
Daam Fockemalaan 22
3818 KG Amersfoort

info@vakgroeprestauratie.nl
tel. 033-465 9 465